Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

3D друк - унікальний спосіб виготовлення пластикових виробів

1338 0 24.10.2021

3D друк - унікальний спосіб виготовлення пластикових виробів

Поява такої технології, як об'ємна друк деталей з пластику, стало проривом в різних галузях промисловості. Унікальні властивості матеріалу, конструкційні особливості обладнання, дозволяють отримувати дуже широкий асортимент виробів, деталей і продукції, які користуються попитом на споживчому ринку.

Особливості 3D друку з пластика

Всім прекрасно відомо, що будь-яке виробництво і підприємницька діяльність, спрямована на економічну вигоду, ефективність товару на споживчому ринку. Раніше, для створення продукції з пластика, застосовувалися дорогі процеси. Зокрема - виготовлення алюмінієвих і інших форм для лиття виробів.

Завдяки появі 3D принтерів, технології виробництва сталі більш дешевими, доступними навіть для невеликих комерційних підприємств і побутової сфери, що вже казати про масштабне масовому виробництві.

Основні переваги технології і стали достоїнствами виробництва:

  • вироби високої якості і точності виконання, навіть з найскладнішими формами;
  • простота створення макетів і сам виробничий процес;
  • повна екологічність витратного матеріалу (пластика);
  • високі швидкості виготовлення виробів;
  • технологія є універсальною і прийнятною для величезного переліку сфер застосування.

Техніку 3D друку з пластика давно оцінили не тільки початківці комерсанти, що випускають сувенірну продукцію, а й провідні автомобільні концерни, виробники високоточної медичного обладнання, космічна галузь.

Сьогодні багато підприємців користуються послугами провідних фірм, які допомагають їм у випуску якісної продукції. Наприклад, компанія "Благос груп" виготовляє вироби з поліаміду (капролону), фторопласту та поліацеталю по ваших кресленнях. Для прорахунку вашої заявки надішліть креслення на нашу пошту із зазначенням типу матеріалу і загальної кількості готових виробів. Працюємо тільки зі своїм матеріалом. Досить оформити своє замовлення із зазначенням індивідуальних параметрів продукції.

Related Products

Вироби з фторопласту
В закладки
+
Вироби з поліацеталю
В закладки
+
Закрити