Перспектива капролона в харчовій промисловості
Деталі, виготовлені з полімеру, який відомий під назвою капролон, знайшли широке застосування в багатьох галузях, в тому числі в харчовій індустрії.
Про причини зростаючої популярності капролона в харчовому виробництві, а також про продукцію з даного пластика вам розповість ця стаття.
Чому капролон затребуваний в харчовій галузі?
Актуальність, капролоновий матеріал в цій області знайшов в силу своїх плюсів:
- гігієнічності - відповідність полімеру гігієнічним вимогам підтверджена сертифікатом;
- екологічної чистоти - матеріал не виділяє токсинів;
- можливості виготовлення деталей різних габаритів і товщини - з капролона виробляють мініатюрну продукцію вагою в кілька грамів і вироби масою до 500 кг з розмірами до 2 м.
Капролон допускає контакт з м'ясомолочними і рибними продуктами, а також з питною водою - він безпечний, довговічний і дешевий.
Випуск яких деталей з капролона є перспективним?
Виробники планують збільшити випуск з цього полімеру такого обладнання харчової індустрії, як шнеки, що допомагають виготовляти тісто, фарш і морозиво, обробні дошки і фільтри.
Без капролонових елементів не обходиться техніка у вигляді автоматів для виробництва макаронів, кондвиробів і пельменів, разливочно-пакувальних апаратів, агрегатів для переробки м'яса та сепараторів і інших машин.
Це дозволяє стверджувати про безмежність перспектив капролона.
Замовити і купити капролон з доставкою по Україні ви зможете на сайті нашої компанії. Звертайтеся в компанію "Благос Груп" - ми продаємо сертифіковані полімерні матеріали, що поєднують в собі чудові експлуатаційні характеристики і демократичну вартість!