Закрыть
Нет аккаунта - зарегистрируйтесь
Забыли пароль?
Закрыть

Закрыть
Корзина0
Поиск
Кабинет0

Виды полиамидов и их применение

2360 0 30.11.2020

Види поліамідів і їх застосування


Поліаміди відносяться до групи пластмас, які базуються на високомолекулярних синтетичних судинних. Найбільш відомі з них нейлон, капрон, капролон. Цим матеріалами властива міцність, зносостійкість, еластичність.

Також поліаміди мають високу паропроникність та низькою газопроницаемостью. Якщо знадобилося поліамід купити, зверніть увагу на багатий вибір матеріалу.


Різновиди

Перед тим, як придбати поліамід, варто поцікавитися різновидами матеріалу. Розрізняють такі основні типи:

⦁ ПА 6;

⦁ ПА 11;

⦁ ПА 12;

⦁ ПА 66;

⦁ ПА 610.

Масово поширені комбінації ПА 6, сополімери. Популярністю користується поліамід 12 у вторинній переробці.

Найбільш затребуваним вважається ПА 6. Екологічний продукт, не схильний до корозії, має санітарно-епідеміологічний допуск. Можна придбати поліамід блоковий.

ПА 12 від інших відрізняється поліпшеною водостійкість і морозостійкість. А поліамід капролон 66 - хімічної та кліматичної стійкістю. Цей вид більш міцний і стійкий до деформації в порівнянні з шостим. ПА 610 володіє хорошими електроізоляційними властивостями, високим рівнем пружності і меншою схильністю вбирати вологу порівняно з іншими типами

Поліамід 11 від інших різновидів відрізняється найнижчим відсотком водопоглинання. Практично не старіє.


Застосування матеріалу

Поліаміди використовують в різних галузях промисловості. У машинобудуванні капролон листовий або інший можуть застосовувати з доповненнями (скловолокно, графіт, тальк і т.д.). ПА в автомобільній промисловості використовують для електронних блоків, гідравлічних і паливних трубок, захисних частин і інших елементів.

Поліаміди незамінні в будівельній промисловості. З їх допомогою створюють добротні фасадні і віконні блоки. У народному господарстві ПА часто використовують в якості клею, плівки, в харчовій промисловості - у вигляді оболонок одно- і багатошарових. Також стане в нагоді капролон стрижневою в суднобудуванні, медицині, текстильній промисловості та інших сферах діяльності людини.

Якщо знадобилося капролон купити, звертайтеся в нашу компанію. На сайті представлені різні види товару, вказана вартість. Купуйте капролон, ціна сподобається. Вибирайте капролон стрижень або інший відповідний варіант. Оформляйте покупку вже сьогодні.

Закрыть